Access Bars®
Určitě už se vám nebo někomu blízkému stalo, že řešíte nějaký zdravotní nebo životní problém a ať děláte, co děláte, žádné zásadní zlepšení se nekoná...
Stále častěji se setkáváme s nějakou formou nesnášenlivosti určitých potravin.
Ať už je to alergie, intolerance, potravinová senzitivita nebo problém spojený s autoimunitními onemocněními jako je celiakie či střevní zánět, dají se vysledovat podobné příčiny těchto potíží:
Trápí Vás nebo někoho blízkého nesnášenlivost určitých potravin a už Vás nebaví neustále revidovat stravu?
Vysvětlím Vám:
Určitě už se vám nebo někomu blízkému stalo, že řešíte nějaký zdravotní nebo životní problém a ať děláte, co děláte, žádné zásadní zlepšení se nekoná...
V našich střevech sídlí velké množství mikroorganismů – jedná se o různé bakterie, viry, kvasinky, plísně a parazity. Každý z nás má jedinečnou skladbu těchto „spolubydlících“.
Ájurvéda je několik tisíc let starý indický léčebný a preventivní systém. Často je nazývána pramatka medicíny. Cílem ájurvédy je dlouhověkost, spojená s dobrým zdravím a vysokou kvalitou života. Ájurvéda léčí člověka celostně, nezabývá se pouze jednotlivými orgány nebo izolovanou částí těla.